TECHZONE-plafondsystemen

Georganiseerd. Eenvoudig. Strak.

De eerste eenvoudig voor te schrijven en te installeren plafondoplossing met geïntegreerde technische installaties ter wereld.

Overzicht

Vergeet de rommelige aanblik, de wanorde van verlichting, luchttoevoer en -afvoer, sprinklersystemen en ongewenst geluid waar het plafondvlak vol mee is. TechZone ordent deze systemen eenvoudig in 100 mm en 150 mm brede technische zones. Diverse combineerbare armaturen van onze partnerbedrijven zijn uitgekozen op basis van pasvorm en afwerking. Het resultaat: een strak, monolithisch uiterlijk met standaard plafondpanelen en ophangsystemen.

  • Standaard onderdelen voor plafond- en ophangsysteem creëren een persoonlijke look.
  • Gecoördineerde afstemming tussen plafonds, ophangsystemen, lichtarmaturen en luchtroosters met toonaangevende partners in de industrie.
  • TechZone integreert met de standaard en kant-en-klare producten Axiom-randafwerkingen, Axiom Transitions en Axiom Profiles en standaard randoplossingen.
  • Een brede keuze aan paneelafmetingen en indelingen afgestemd op de modulemaat en maat van de technische zone.
  • Uitstekende prestaties die u van een plafondsysteem mag verwachten.

Techzone-producten

Alles wat u nodig hebt om uw eigen geïntegreerde TechZone-plafondsysteem te creëren - van plafondpanelen tot ophangsystemen en randprofielen.