Plafondtegels voor zwembaden

Creëer 'splash'-zones

In binnenzwembaden en hydrotherapieruimten is een ding zeker: het is er vochtig en de kans bestaat in contact te komen met water. Deze ruimten hebben een plafondplaat nodig die bestand is tegen deze unieke omstandigheden.

          Bovenstaande foto: Corrosiebestendig op maat gemaaktRH 200 Metalen plafond (l) en Metal clip-in (r)

Zwembad

Uitdaging:

Binnenzwembaden en hydrotherapieruimten kunnen ontspannend en leuk zijn, maar zekernat en vochtig. Waar uw zwembad of hydrotherapieruimte zich ook bevindt - hotel, school, bedrijf, ziekenhuis - het is van cruciaal belang dat een plafondsysteem geschikt is voor deze speciale omstandigheden zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

Oplossing:

Kies voor plafondplaten die bestemd zijn voor omgevingen met hogere vochtigheid en een evenwichtige akoestiek om de nagalmtijd van harde oppervlakken te beperken, die zo kenmerkend is voor deze ruimten.

Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties