Plafondtegels voor zwembaden

Creëer 'splash'-zones

In binnenzwembaden en hydrotherapieruimten is een ding zeker: het is er vochtig en de kans bestaat in contact te komen met water. Deze ruimten hebben een plafondplaat nodig die bestand is tegen deze unieke omstandigheden.

          Bovenstaande foto: Corrosiebestendig op maat gemaaktRH 200 Metalen plafond (l) en Metal clip-in (r)

Zwembad

Uitdaging:

Binnenzwembaden en hydrotherapieruimten kunnen ontspannend en leuk zijn, maar zekernat en vochtig. Waar uw zwembad of hydrotherapieruimte zich ook bevindt - hotel, school, bedrijf, ziekenhuis - het is van cruciaal belang dat een plafondsysteem geschikt is voor deze speciale omstandigheden zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

Oplossing:

Kies voor plafondplaten die bestemd zijn voor omgevingen met hogere vochtigheid en een evenwichtige akoestiek om de nagalmtijd van harde oppervlakken te beperken, die zo kenmerkend is voor deze ruimten.

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties

Projectgalerij