VORMGEVEN AAN DE RETAILBELEVING

Van de intimiteit van een kleine boetiek tot de drukke ruimten van een grote winkel: onze plafondplaten passen in iedere winkelruimte.

Retail

Selecteer een ruimte

Uitdaging:

Interactie met klanten in supermarkten en warenhuizen komt veel voor. Van kassarijen tot paskamers, apotheken tot bakkerijen: goede akoestiek is van groot belang voor een duidelijke communicatie tussen klanten en winkelpersoneel.

Oplossing:

Supermarkten en warenhuizen hebben een plafond nodig dat past bij hun veelzijdigheid. Kies een retailplafond met uitstekende duurzaamheid om doorzakking en vandalisme te voorkomen en geluidsabsorptie om klanten op hun gemak te stellen. Strategisch geplaatste plafondeilanden boven ruimten zoals apotheekophaalpunten en klantenservicebalies bieden extra privacy. 

Uitdaging:

Megastores zijn drukke omgevingen, vaak met hoge plafonds. Hierdoor is de behoefte aan geluidsreductie groot. 

Oplossing:

Plafondtegels met uitstekende geluidsabsorptie en duurzaamheid dragen bij aan maximale geluidsbeperking met minimale onderhoudstijd en -kosten.

 Uitdaging:

Het ontwerp van het showroomplafond moet niet alleen uniek zijn, maar ook passen binnen een strak bouwschema.

Oplossing:

Er zijn veel speciale plafondtegels beschikbaar als standaardopties, maar u kunt ze ook combineren om uw eigen ontwerp te creëren, passend bij het karakter van uw winkel. Maak een statement met strategisch geplaatste canopies en baffles.

Uitdaging:

Waar anders kunt u sushi, pizza en ijs op één plaats krijgen? Food courts spelen in op de smaak van bijna iedere winkelbezoeker. Dit maakt ze tot een van de drukste plekken in een winkelcentrum.

Oplossing:

Plafondtegels die zijn bestemd voor voedselbereidingsruimten en voldoen aan de industrienormen ten aanzien van duurzaamheid en schoonmaak. Kies uit standaard akoestische plafondtegels, houten of metalen plafonds of speelse akoestische canopies en baffles. Akoestische opties boven eetruimten zullen het geluid beperken, terwijl speciale opties een lust voor het oog van de shoppers zijn.

Uitdaging:

De openbare ruimte is een knooppunt dat meerdere retailruimten met elkaar verbindt. Het is dus een drukke plek. Zonder de juiste akoestische maatregelen kunnen de grote open ruimten worden overspoeld met geluid en echo en daarom zijn duurzame oplossingen nodig.

Oplossing:

Duurzame metalen en houten plafonds of metalen plafonds met houtlook zijn uitermate geschikt voor deze ruimten. Extra plaatselijke akoestische plafondopties zoals canopies en baffles zijn ideaal voor het creëren van een plafond in de openbare ruimte dat geluid absorbeert en kopers activeert door middel van verschillende kleuren en vormen.

 Uitdaging:

De entree van een winkel is een drukke ruimte die het karakter van een merk moet uitstralen en voorbijgangers moet overtuigen om naar binnen te stappen en iets te kopen.

Oplossing:

Plafonds met evenwichtige akoestische prestaties zullen het geluid reduceren, terwijl een verscheidenheid aan vormen, kleuren en materialen u helpen om een prachtige entree te creëren waar winkelend publiek niet zomaar aan voorbij kan gaan. Winkelentrees zijn ideale locaties om canopies en baffles in spraakmakende kleuren te gebruiken.

Uitdaging:

Boetieks en specialiteitswinkels zijn vaak kleinere winkelruimten die een persoonlijke touch vereisen. Het plafond kan een rol spelen bij het creëren van de juiste omgeving en een bijdrage leveren aan het imago dat de winkelier tracht te creëren.

Oplossing:

Veel speciale plafondplaten, canopies en baffles zijn beschikbaar als standaard opties, waardoor u iets buitengewoons kunt ontwerpen. Combineer ze en creëer zo uw eigen ontwerp, passend bij het karakter van uw winkel.

Projectgalerij

  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties