CERTIFICATEN

Behalen van de meest gerespecteerde certificaten wereldwijd.

PRODUCTIE-ACCREDITATIES

Een deel van Armstrongs bedrijfsbeleid is een voortdurende inzet voor het verbeteren van zijn milieuverantwoordelijkheden door te beginnen met een uitgebreid veiligheidsbeleid inclusief de implementatie daarvan in het milieu. Niet alleen maken we onze producten steeds milieuvriendelijker, maar we gebruiken ook effectieve recyclingmethoden om vervuiling te voorkomen en afval te verminderen.

 

LEED®, BREEAM, SKA, HQE EN DGNB VOOR PLAFONDS

Download onze samenvattingen van de prestaties voor hulp bij het zoeken, selecteren en vastleggen van het Armstrong-plafondsysteem dat het beste voldoet aan de milieucriteria voor uw project.

 

 
 

MILIEUPRODUCTVERKLARINGEN

Projectteams streven er naar om de milieubelasting op gebouwniveau te bepalen, zodat flexibiliteit in de toepassing voor bouwprojecten wordt geboden.
Gezamenlijk leveren bouwproducten een zeer belangrijke bijdrage aan de algemene invloed op de levenscyclus van een gebouw.

OPLOSSING
Milieuproductverklaringen zijn onafhankelijk geverifieerde en geregistreerde documenten die transparante en vergelijkbare informatie over de milieubelasting gedurende de levenscyclus van producten verstrekken.
Armstrong Ceiling Solutions milieuproductverklaringen zijn door een derde partij, het IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V.), gecertificeerd conform de eisen van ISO 14025.

Het icoon voor duurzame plafondoplossingen helpt u om producten te vinden die milieuproductverklaringen en andere documentatie hebben die een bijdrage leveren aan de classificatietools voor duurzaam bouwen LEED® v4, BREEAM, HQE, DGNB, WELL Building Standard en Ska.


Download
de milieuproductverklaring

Neem contact op met Armstrong Ceiling Solutions voor meer informatie over de milieuproductverklaring.

 

 

PRODUCTIE-ACCREDITATIES

Onze Europese fabrieken van tegels en ophangsystemen zijn in het bezit van:

  • ISO 14001 accreditatie van milieumanagementsysteem
  • ISO 9001:2000 voor kwaliteitsborging

Neem contact op met Armstrong Ceiling Solutions.

 

 

CE-PRESTATIEVERKLARINGEN

De CE -markering geeft aan dat een bouwproduct in overeenstemming is met de aangegeven prestatie en dat het is beoordeeld volgens een geharmoniseerde Europese norm.

Download de prestatieverklaring.

 

 

TESTRAPPORTEN

Armstrong biedt een breed scala van testrapporten aan voor de volgende prestatievereisten:

  • Geluidabsorptie
  • Overlangsgeluidisolatie
  • Geluidreductie

Testrapporten bevinden zich in het technische deel van de afdeling bronnen op onze pagina's met details van het plafond. Bekijk onze plafonds.