Duurzaam bouwen

Producten voor verminderde milieubelasting.

          Bovenstaande foto: Ultima+ (l) en Perla (r)

Overzicht

Duurzaamheid betekent verschillende dingen voor verschillende bedrijven en mensen. We hebben vastgelegd wat duurzaamheid voor ons betekent in de Armstrong GreenPrint, ons plan voor een duurzame toekomst.

Elk aspect van onze duurzame plafonds draagt ​​bij aan het comfort en welzijn van de mensen die werken, leren, spelen en genezen onder plafondsystemen - zonder dat we onze inzet voor het milieu opofferen. Van energiebesparende prestaties tot de keuze voor verantwoorde grondstoffen en plafond-recyclingprogramma's: onze plafonds voor duurzaam bouwen zorgen voor een verminderde milieubelasting tijdens hun levenscyclus.

 

Groen gebouw: Armstrong-milieubewustzijn

Bij Armstrong staat de bescherming van onze planeet gelijk aan goede bedrijfsvoering. Onze duurzaamheidsinspanningen hebben een drieledige focus:

  1. De ecologische voetafdruk van onze activiteiten en onze belangrijkste leveranciers verminderen door energiebesparing, verantwoordelijk waterbeheer en afvalvermindering
  2. Onze innovaties richten op de ontwikkeling en levering van inspirerende producten die bijdragen aan duurzamere ruimten
  3. Ons verantwoordelijk gedragen in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Armstrong Ceiling Solutions levert de milieuresultaten passend bij uw projecten. Van energiebesparingen met behulp van nieuwe plafondtechnologieën tot het vereenvoudigen van afvalbeheer door middel van recycling en het verbeteren van het binnenklimaat en de productiviteit met producten die veilig en gezond zijn.

Video's