Ondersteuning internationale projecten

UW VISIE KENT GEEN GRENZEN

Wereldwijde oplossingen. Lokale ondersteuning. Geen grenzen. Ons toegewijde team begrijpt interculturele en grensoverschrijdende behoeften.

De Global Project Group

Als uw projecten u ver weg van huis brengen, hoeft u uw ontwerpvisie niet op te offeren. We kunnen overal ter wereld met u samenwerken. Onze wereldwijde middelen zijn, net zoals uw visie, onbegrensd.

WERELDWIJDE PRODUCTPORTEFEUILLE

Breng uw ontwerp overal in de wereld tot leven

U hebt uw reputatie opgebouwd door innovatieve, functionele interieurruimten te bieden voor klanten die hun uiteenlopende culturen en unieke behoeften weerspiegelen. We begrijpen dat elk project een andere aanpak vereist en we kunnen met u samenwerken om uw ontwerpvoornemen te realiseren. Met het breedste portfolio materialen en vormen - van standaard en traditioneel tot specialistisch en uniek, lossen we wereldwijde ontwerpbehoeften op; balanceren vorm en functie op manieren die u helpen bij het creëren van een optimale balans tussen duurzame, functionele en inspirerende omgevingen voor uw klanten. Wij kunnen onze wereldwijde productievoetafdruk en expertise inzetten om uw ontwerp overal in de wereld tot leven te brengen.