Speciale houten plafonds

          Bovenstaande foto: Hout Microlook 8

Overzicht

Haal een vleugje natuur naar binnen met de warmte en schoonheid van houten plafonds. Houten plafonds combineren de schoonheid van natuurlijk hout met een veelzijdig assortiment panelen, planken en canopies die beschikbaar zijn in standaard, speciale en unieke opties.

Houten plafonds worden aangeboden in diverse soorten fineer van echt hout en perforaties om uw ontwerpideeën werkelijkheid te laten worden.

Armstrong heeft de beste kwaliteit houtafwerking gekozen die strikt voldoet aan alle brandeisen, zonder dat de akoestische prestaties en milieuoverwegingen in het gedrang komen.

De tegels en panelen zijn geschikt voor het ophangsysteem van Armstrong. Dit vereenvoudigt de installatie en verzekert de toegankelijkheid van het plenum voor onderhoud van de elektrische en werktuigkundige installaties met behulp van de Vector Wood-oplossing.

De panelen zijn voorzien van het gepatenteerde Vector-randdetail met een 6 mm sponning die de zichtbaarheid van het ophangsysteem minimaliseert. Hierdoor ontstaat een plafond met een veel monolithischer uitstraling dan bij gewone verlaagde plafonds.

Voor betere akoestische prestaties zijn er diverse perforatieopties leverbaar voor de fineerlaag, cirkelvormig of gegroefd, met prestaties tot 0,70 αW.

Armstrong houten tegels en panelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en zijn gecoat met een verbeterde blanke, uv-bestendige lak zonder oplosmiddelen.

De lakafwerking beschermt de tegels tegen veroudering en zonlicht.

Alle fineren hebben een matte afwerking. Afwijkingen tussen houten fineerpanelen kan optreden door de natuurlijke eigenschappen van het hout en de nerf.

Bij ons vindt u een compleet assortiment patronen en perforaties. Neem voor meer details contact met ons op.

Kleuren en opties

Ash (ASH)
Ash (ASH)

Rand
Board
Board
Microlook 8
Microlook 8
Tegular 8
Tegular 8
Vector
Vector
SL2
SL2

Projectportfolio