RUIMTEN BOUWEN VOOR INSPIRATIE

Of het nu gaat om een inspirerende entreehal van de universiteit of een veelzijdig leslokaal: bekijk onze beste keuzes.

Onderwijs

Selecteer een ruimte

Uitdaging:

Kantines zijn meer dan plaatsen waar je kunt eten. Deze open, multifunctionele ruimten veranderen van kantines tot auditoria en gymzalen en stellen, afhankelijk van het gebruik, verschillende eisen aan akoestiek en duurzaamheid.

Oplossing:

Geluidsreductie is belangrijk en kan worden gerealiseerd met een evenwichtige akoestiek die geluid absorbeert en voorkomt dat het naar aangrenzende gebieden verspreidt. Kantines en multifunctionele ruimten vormen ook geweldige omgevingen waarin u ontwerpopties kunt combineren. Akoestisch metaal en hout en zwevende plafondoplossingen zoals akoestische canopies en verticale baffles kunnen karakter aan scholen geven.

Uitdaging:

Van diploma-uitreikingen tot toneelvoorstellingen van studenten: auditoria worden gebruikt voor een breed scala aan gebeurtenissen, waardoor geluidsbeheersing erg belangrijk is. De akoestische behoeften kunnen variëren van geluidsreflectie voor regeling van de levendigheid van het spectrum tot geluidabsorptie voor minder nagalm. Ook duurzaamheid en uitstraling zijn belangrijke overwegingen.

Oplossing:

Zorg voor drama met opvallende designs die tegelijk de akoestische prestaties kunnen bieden met behoud van geluidskwaliteit behouden en duurzaamheid, zodat een blijvend goede uitstraling wordt gegarandeerd. Voeg karakter toe door uw keuze voor materialen en vormen. Akoestisch metaal en hout en zwevende plafondoplossingen, zoals akoestische canopies en verticale baffles zijn het waard om gezien te worden.

Uitdaging:

Schoolgangen gonzen van activiteit: ze leiden leerlingen van klaslokaal naar klaslokaal en verbinden de belangrijkste zones van uw project. In deze drukke ruimten van basisonderwijs en middelbare scholen zijn geluidsbeheersing en duurzaamheid erg belangrijk. In het hoger onderwijs kunnen verleidelijke houten of dunne metalen opties de ruimte karakter geven.

Oplossing:

Help ongewenst geluid uit drukke gangen verminderen met plafondtegels met een evenwichtige akoestiek en geluidabsorptie en geluidisolatie. Denk eens aan oplossingen met een duurzaam oppervlak die gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals plafonds van metaal en hout.

Uitdaging:

Sportzalen zijn vaak multifunctionele ruimten met een breed scala aan taken: van het ontvangen van het bezoekende basketbalteam tot het bieden van een podium voor speciale optredens. De harde, reflecterende oppervlakken maken de omgeving lawaaierig met een erg slechte akoestische kwaliteit. Plafonds in deze ruimten moeten duurzaam zijn en sportongelukjes te kunnen weerstaan. Tegelijk moet de akoestiek worden beheerst zodat er verschillende schoolactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Oplossing:

Deze holklinkende ruimten vereisen een mix van duurzaamheid en hoogwaardige akoestische prestaties. Demp het holle geluid met schokbestendige plafondtegels met evenwichtige akoestische prestaties. Akoestische oplossingen van metaal en hout die het verdienen om centraal te staan.

Uitdaging:

Elke dag zijn duizenden leerlingen niet in staat om een op de vier woorden die in klaslokalen worden gesproken te begrijpen vanwege de ontoereikende akoestiek. Slechte verlichting en schittering in de klas kunnen bovendien vermoeide ogen en vermoeidheid veroorzaken, waardoor het concentratievermogen van een leerling wordt aangetast.

Oplossing:

Overweeg plafondtegels met evenwichtige akoestische prestaties en hoge lichtreflectie voor betere en helderdere ruimten, waarin leerlingen kunnen leren en leerkrachten kunnen doceren. De ideale combinatie van geluidabsorptie en geluidisolatie helpt om beter te presteren.

Uitdaging:

Eerste indrukken op scholen zijn belangrijk. Veel scholen hebben karakteristieke ruimten, zoals entreehallen en entrees, die de wereld vertellen wie ze zijn en die invloed hebben op de aantrekkingskracht om studenten en medewerkers aan te trekken, financiering aan te trekken en betrokkenheid van de gemeenschap te creëren.

Oplossing:

Receptieruimten zijn - met name in het hoger onderwijs - perfecte locaties om een statement te maken dat het karakter van een onderwijsinstelling weerspiegelt. Ons assortiment met plafondtegels voor scholen kent veel verschillende vormen en materialen, zodat u gegarandeerd een geweldige eerste indruk kunt maken. Of dat nu gewoon is of heel bijzonder ...

 

Projectgalerij

  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties