WERKPLEKKEN DIE BETER WERKEN

Van entreehallen tot vergaderzalen; onze plafondoplossingen bieden uitkomst.

Kantoor

Selecteer een ruimte

Uitdaging:

Kantoormedewerkers noemen ongewenst geluid als belangrijke reden voor ontevredenheid op de werkplek, verminderde efficiëntie en hogere stressniveaus. Ongewenst geluid heeft meestal betrekking op 'spraakprivacy', waarbij medewerkers mee kunnen luisteren met luidruchtige, ongewenste gesprekken van anderen in dezelfde ruimte. Uit onderzoek bleek dat 75% van de kantoormedewerkers ontevreden is over het gebrek aan spraakprivacy op hun werkplek.

Oplossing:

De belangrijkste functie van het plafond in kantoortuinen, stilteruimten of samenwerkplekken is het absorberen van geluid dat normaal gesproken van het plafond naar een nabijgelegen ruimte of cel reflecteert en het isoleren van geluid van installaties in het plenum. Plafondtegels met een uitgebalanceerde akostiek hebben een ideale combinatie van geluidabsorptie en geluidisolatie en zijn flexibel bij het vinden van de juiste balans, zelfs als de medewerkers zich het ene moment willen concentreren en het andere moment willen samenwerken.

Strategisch geplaatste akoestische plafondeilanden, zoals akoestische canopies en baffles, zijn het overwegen waard bij een open plenum, waar geluidsbeheersing een veel grotere uitdaging kan zijn.

Uitdaging:

De receptierumte van uw kantoor is het visitekaartje van het gebouw ten aanzien van sfeer en ontwerpthema en schept verwachtingen bij bezoekers en zakelijke professionals. Entreehallen en receptieruimten geven ook een eerste indruk. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers een hogere verwachting hebben van de kwaliteit van de dienstverlening als de wachtruimte goed verlicht is en een warme uitstraling heeft ten opzichte van wachtruimten met een donkere en koele uitstraling.

Oplossing:

U krijgt maar één kans om een ​​eerste indruk te maken.

Plafonds met uitgebalanceerde akoestische prestaties zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen, stijlen en kleuren, passend bij de sfeer van iedere ruimte. 

Uitdaging:

Net als privékantoren hebben ook vergaderzalen privacy nodig. Of het nu gaat om een ​​conferencecall met een belangrijke klant of een gesprek tussen een medewerker en een manager, vergaderzalen vereisen de beste akoestische maatregelen.

Oplossing:

Zorg voor privacy tijdens gesprekken in vergaderzalen met uitgebalanceerde akoestiek, de ideale combinatie van geluidabsorptie en geluidisolatie. Een vergaderzaal leent zich er uitstekend voor om te spelen met design.

Uitdaging:

Gangen en hallen moeten zo ingericht zijn dat ze grote drukte aankunnen en belangrijke ruimten naadloos met elkaar verbinden.

Oplossing:

Verminder ongewenst geluid afkomstig van luidruchtige gangen met plafondtegels met een uitgebalanceerde akoestiek. Kies uit een scala aan materialen en stijlen passend bij ieder ontwerp.

 

Uitdaging:

Privé of cellenkantoren vereisen privacy en de mogelijkheid te concentreren.

Oplossing:

Laat het geluid van een doorlopend plenum de privacy in cellenkantoren niet negatief beïnvloeden. Plafondtegels met uitgebalanceerde akoestiek en een ideale combinatie van geluidabsorptie en geluidisolatie, kunnen helpen om privékantoren privé te houden.

Uitdaging:

De kantine is wellicht de meest veelzijdige ruimte in uw gebouw: het is de plek waar medewerkers en bezoekers ontstressen, opladen en zelfs spontane vergaderingen houden. Kantines moeten de functionaliteit van een keuken bieden, gecombineerd met het comfort en de stijl van een vergaderzaal.

Oplossing:

Creëer een ruimte voor medewerkers om te ontsnappen aan de stress van de werkdag. Gebruik plafondtegels om een gezellige ruimte te creëren en het geroezemoes van kantoor te onderdrukken en beheersen.

Projectgalerij

  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties