Gezondheidszorg

Creëer helende omgevingen

Een vriendelijke en gastvrije zorgomgeving kan een vitale rol spelen bij het opbeuren van patiënten, personeel en bezoekers.

Gezondheidszorg

Selecteer een ruimte

Uitdaging:

Ziekenhuislaboratoria en klaslokalen hebben akoestische, maar ook reinigbare oppervlakken nodig.

Oplossing:

Selecteer plafondproducten voor de gezondheidszorg met afwasbare oppervlakken, evenwichtige akoestische prestaties en hoge lichtreflectie voor ruimten met hoge prestaties.

Uitdaging:

Als u ooit een kort ziekenhuisverblijf hebt gehad, weet u uit de eerste hand hoe overweldigend lawaai kan zijn. Onderzoek bevestigt dat geluidsniveaus in patiëntenkamers vaak de richtlijnen overschrijden van de Wereldgezondheidsorganisatie van 35 dBA overdag en 30 dBA 's nachts, waardoor patiënten meer stress krijgen en de slaap wordt verstoord.

Oplossing:

Om een ruimte te creëren die resulteert in optimaal herstel van de patiënt, kunnen plafonds met evenwichtige akoestiek worden gebruikt, die bijdragen aan het creëren van rustige en stillere plaatsen om te herstellen, terwijl u gelijk aan de privacyvereisten van de gezondheidszorg voldoet. Product- en materiaalkeuzes in onze portfolio helpen bij het maken van plafondontwerpen die variëren van natuurlijk en herstellend tot kleurrijk en opbeurend.

Uitdaging:

MRI-kamers (magnetic resonance imaging, magnetische resonantiebeelden), waar sterke magnetische velden bestaan, vereisen een plafondophangsysteem dat voldoet aan de eisen van niet-magnetische omgevingen.

Oplossing:

De plafondpanelen voor de gezondheidszorg zijn een perfecte keuze, in combinatie met onze Clean Room-ophangsystemen en randafwerkingen. Deze plafondpanelen zijn vochtbestendig en hebben standaard onderhouds- en geluidabsorberende eigenschappen.

Uitdaging:

Gangen in de gezondheidszorg zijn druk, vaak met ondiepe plenums die goed toegankelijk moeten zijn. Gangen zijn ook bronnen van ongewenst geluid die positieve patiëntervaringen kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk om plaats te bieden aan HVAC en medische apparatuur, terwijl de gangen tegelijkertijd stil moeten zijn.

Oplossing:

Plafondplaten voor de gezondheidszorg die ontworpen zijn voor een betere akoestiek en frequente toegang kunnen helpen om gangen functioneel en stil te houden.

Uitdaging:

Deze hectische en multifunctionele ruimten vereisen een plafond dat zeer veelzijdig is. De belangrijkste criteria voor een spoedeisende hulppost zijn waterbestendige oppervlakken die gemakkelijk schoon te maken zijn om infecties te voorkomen, geluidabsorptie en geluidisolatie om ongewenst geluid te beheersen en lichtreflectie.

Oplossing:

Plafondplaten voor de gezondheidszorg met evenwichtige akoestische prestaties kunnen de resultaten bij patiënten en interacties tussen artsen en medewerkers verbeteren, terwijl de benodigde duurzaamheid en de prestatie voor de spoedeisende hulppost worden geleverd.

Uitdaging:

Houd de verpleegposten stil, terwijl het ruimte biedt voor artsen en medewerkers om elkaar te ontmoeten en effectief samen te werken.

Oplossing:

De plafondplaten voor de gezondheidszorg bieden de ideale combinatie van geluidabsorptie en geluidisolatie voor verpleegposten om geluiden van aangrenzende ruimten te controleren en daarnaast privé of makkelijk te verstane communicatie mogelijk te maken.

Uitdaging:

De hoofdentreehal van het gebouw kan de toon zetten voor het hele ontwerpthema en het karakter van een gebouw. Wachtruimten spelen ook een belangrijke rol bij het verlichten van stress en angst die vaak gepaard gaan met een bezoek aan het ziekenhuis.

Oplossing:

Creëer een toevluchtsoord voor patiënten en gezinnen met plafondoplossingen voor de gezondheidszorg die een kalmerend en opbeurend ontwerp, en tegelijkertijd geluidsbeheersing bieden. Of het doel nu is om te inspireren, stress te verminderen of gewoon om iemand pas op de plaats te laten maken en diep te laten ademen - onze volledige portfolio van plafondproducten voor de gezondheidszorg heeft een verscheidenheid aan materialen en kleuren om het gewenste effect te bereiken.

Projectgalerij

  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties