ARCHITECTUUR DIE MENSEN BEWEEGT

Of het nu gaat om vliegtuigen, treinen of auto's, onze plafonds bieden uitkomst.

          Bovenstaande foto: Metal Lay-In Axal Vector met Axiom Transitions (l) en Custom Metal V-P 500 (r)

Transport

Selecteer een ruimte

Uitdaging:

Van een snack om mee te nemen op een vlucht tot even flink uitpakken ter ontspanning: passagiers gebruiken food courts om weer op te laden. Drukke food courts hebben te maken met verschillende smaakvoorkeuren. . . en eisen van de voedselindustrie.

Oplossing:

Kies een plafond dat eenvoudig te reinigen en duurzaam is dat voldoet aan de eisen van de voedingsindustrie. Voeg evenwichtige akoestische prestaties toe om geluid te minimaliseren en passagiers een goed gevoel te geven.

 

Uitdaging:

Van 15 minuten wachten tot een drie uur durende tussenstop: passagiers gebruiken wachtruimten in gates om de tijd op vele manieren door te komen. Eten, slapen, werken of spelen - deze ruimten moeten een oase van comfort bieden waar passagiers hun tijd kunnen doorbrengen.

Oplossing:

Creëer een gastvrije, rustige ruimte uit de buurt van de drukke vertrekhal en gangen met luchthavenplafonds die superieure akoestische prestaties leveren. Metalen plafonds zijn verkrijgbaar met diverse standaard en aangepaste perforaties voor de rustgevende atmosfeer waar passagiers naar op zoek zijn en de duurzaamheid die de ruimte nodig heeft.

Uitdaging:

Restaurants en kantines zijn meer dan eetgelegenheden. Deze drukke ruimten hebben verschillende akoestische behoeften, voor passagierscomfort en plezier.

Oplossing:

Geluidsreductie is essentieel en plafonds met uitgebalanceerde akoestiek voor geluidabsorptie kunnen daarvoor zorgen. Restaurants en kantines zijn ook uitermate geschikt om dit te combineren met verschillende ontwerpmogelijkheden. Akoestisch metaal en hout, evenals zwevende plafondoplossingen zoals akoestische canopies en verticale baffles, kunnen karakter toevoegen aan een interieur.

Uitdaging:

Of u een ​lounge nu een levendige, frisse sfeer wilt geven of passagiers in totale luxe wilt onderdompelen, we bieden plafondoplossingen die zorgen voor een eersteklas ervaring.

Oplossing:

Creëer een eersteklas ervaring met houten en metalen plafonds in verschillende vormen, kleuren en ontwerpen om het comfort en het welzijn van de passagier te verbeteren.

 

Uitdaging:

Hier beginnen passagiers aan de reis naar hun bestemming en dat maakt een verkeersruimte een belangrijk zeer drukker ruimte. Deze grote open ruimte wordt drukbezocht en kent unieke ontwerpuitdagingen als het gaat om het isoleren van geluid zonder toegang tot de installaties te blokkeren.

Oplossing:

Zorg dat er een zacht zoemend geluid ontstaat in de vertrekruimten door de speciaal ontworpen luchthavenplafonds, zorg voor volledige plenumtoegankelijkheid en absorbeer geluid.

 

Uitdaging:

De ontvangsthal van een luchthaven is de plek waar passagiers worden verwelkomd en waar hun reis begint. Familie en vrienden verzamelen zich hier om afscheid te nemen of dierbaren te verwelkomen. Geluidabsorptie is van cruciaal belang voor een optimale gesprekskwaliteit. 

Oplossing:

Kijk naar de wolken voor inspiratie! Aanvullende plaatselijke akoestische maatregelen, zoals plafondeilanden boven de check-in en de receptie, zullen voor extra privacy zorgen en de communicatie op deze drukke plaatsen verbeteren. 

Projectgalerij

  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij
  • Projectgalerij

U kunt slechts >span class="maxlimit">4>/span> producten tegelijk vergelijken. Verwijder 1 of meerdere producten uit de vergelijkingslijst om door te gaan.

Productvergelijkingen moeten binnen dezelfde categorie worden gemaakt (plafonds, installatiesystemen, wanden). Wis uw huidige selecties, als u verder wilt gaan.

Annuleren Wis alle selecties