Toepassingen

Plafondoplossingen

Onderwijs
Onderwijs

Het volgen van een opleiding waar je het hele leven wat aan hebt, hangt af van uitstekende, inspirerende docenten die hun kennis met passie overbrengen, maar zij hebben wel de juiste ruimten nodig om dit te kunnen doen.

Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Healthcare places huge demands on architecture — no matter if it’s a waiting room in a local surgery or the intense environment of the operating theatre. In every space, there’s a host of considerations critical to lives.

Kantoor
Kantoor

Tijdens ons leven brengt een gemiddelde persoon zo´n 90.000 uren op zijn werkplek door. Het is onze verantwoordelijkheid om deze ruimten voor iedereen beter te maken.

Retail
Retail

Het pad naar aankopen is nooit recht. Er zijn talloze factoren onderweg die een beslissing kunnen doen beïnvloeden. Een heel belangrijke hierbij is de retailomgeving en de beleving die wordt gecreëerd.

Horeca en leisure
Horeca en leisure

Rust en ontspanning is essentieel voor de levensstijl van iedereen, met name omdat ieders levensstijl verschillend is. Wat een ieder ook doet in zijn vrije tijd, hun leisure-ruimten moeten even verrijkend zijn als hun bezigheden.

Transport
Transport

Onze wereld is altijd in beweging. Miljarden mensen reizen van stad naar stad, van continent naar continent. De gebouwen waarin ze aankomen en vertrekken hebben een belangrijke functie om elke reis prettiger te maken.